Pohjois-Lappi on monipuolinen lomakohde

Monipuolisesta tarjonnasta löytyy kaikille mielenkiintoisia elämyksiä
Pohjois-Lapin monipuolisesta, ympärivuotisesta tarjonnasta löytyy varmasti mielenkiintoisia kokemuksia kaikille. Tarjoamme sinulle monia erilaisia luontoaktiviteetteja rauhallisista kokemuksista vauhdikkaaseen menoon; paikallista saamelaiskulttuuria ja kulinaarinautintoja, sekä erityylistä majoitusta erämajoista hyvin varusteltuihin lomamökkeihin. Näet jokaisen kohderyhmän alla juuri heille sopivat yritykset. Tervetuloa kaikille kokemaan eksoottinen Pohjois-Lappi!

Perheet

Lapsiperheille Pohjois-Lappi on hauska lomakohde, jossa tekeminen ei lopu, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Olivat lapset ihan pieniä tai jo teinejä, niin varmasti elämyksiä löytyy: esim. pulkkamäki, pilkkiminen, porot tai veneretket. Ja meillä on tilaa temmeltää puhtaassa luonnossa!

Luontomatkailijat

Pohjois-Lapista löytyvät Suomen suurimmat erämaa-alueet, mikä takaa sen, että et ole missään massaturismikohteessa. Tarjoamme sinulle sopivia luontoelämyksiä, olivat ne sitten vaeltamista, lintujen bongausta, murtomaahiihtoa tai vain arktisen taivaan ihastelua. Autamme sinua matkasi suunnittelussa vuodenajasta riippumatta.

Kalastajat

On vaikea löytää monipuolisempaa kalastuskohdetta kuin Pohjois-Lappi: kesäisin meillä on lukemattomia kalaisia vesiä pienistä tunturipuroista suuriin jokiin kuten Tenojoki; pienistä järvistä suureen Inarinjärveen – ja Jäämerikin ihan vieressä. Talvisin pääset pilkille erämaajärville tai ihan majapaikkasi lähelle. Ja kuningasrapuja voi pyytää myös talvisin!

Romanttiset lomat

Emme ehkä ole kuherruskuukausikohteiden kärjessä, mutta pystymme taatusti järjestämään ikimuistoisen romanttisen loman Pohjois-Lapissa. Meillä on romanttiseen lomaan sopivia majoituspaikkoja erämaakämpistä panoraamaikkunoilla varustettuihin majoihin, ja ympäri vuoden järjestämme vain teille kahdelle sopivia unohtumattomia elämyksiä. Love is in the Arctic Air!

Rentouttavat lomat

Suurkaupunkien kiire ja stressi unohtuu saman tien, kun pääset luoksemme Pohjois-Lappiin. Metsissä samoilu ja tuntureilla liikkuminen on parasta terapiaa. Takkatulen loisteessa saunan jälkeen on mielesi taatusti rentoutunut ja tulet nukkumaan paremmin kuin koskaan. Jokainen vuodenaika tarjoaa luonnossa omat ainutlaatuiset piirteensä, jotka auttavat unohtamaan arjen murheet.

Kulttuurimatkailu

Pohjois-Lappi on saamelaiskulttuurin keskus. Erityisesti Inarissa pääset tutustumaan Suomen ainoan alkuperäiskansan värikkääseen historiaan ja kiehtovaan kulttuuriin. Voit myös tutustua paikallisiin käsityöläisiin, jotka jatkavat pitkiä perinteitä.

Ruokamatkailu

Tavoitteenamme on, että jokainen ruokailu on sinulle elämys, olipa se sitten retkilounas erämaassa nuotilla tai lähiruuasta valmistettu innovatiivinen kulinaarimenu. Haluamme, että sinulle jää herkullisia muistoja myös makunystyröihisi.

Kokousmatkat

Voitko kuvitella rauhallisempaa paikkaa kokoukselle kuin arktisen luonnon ympäröivänä? Luomme sinulle inspiroivan ilmapiirin, joka auttaa yhteishengessä uusien ideoiden luomiselle. Herkullisten aterioiden ja hauskojen aktiteettien kera voimme taata, että palaatte Pohjois-Lappiin uudelleen.
fi