Paikalliset yritykset palveluksessasi!

Ainutlaatuisia lomaelämyksiä Pohjois-Lapissa

Pohjois-Lapin 8 paikallista yritystä ovat yhdessä luoneet tämän mielenkiintoisen Lapin Kultaisen Reitin, joka tarjoaa hienoja kokemuksia ympäri vuoden. Jokaisella mukanaoleva yritys antaa sinulle alueensa parhaat lomavinkit ja auttaa järjestämään myös aktivititeetit.

Voit valita sinulle sopivan majoituspaikan, joka on sinun tukikohtasi tai voit kiertää koko kiehtovan ja kauniin reitin Suomen huipulla. Tarjolla on lasimajoitusta, laadukasta kelohonkamajoja, tyylikkäitä designmökkejä, mukavia hotellihuoneita tai vaikkapa eksoottisia erämökkejä. Jokaiseen vuodenaikaan löytyy sopiva majoituspaikka.

Voimme taata että aika ei käy pitkäksi – jokainen kuukausi tarjoaa mukavaa tekemistä ja kokemista kalastuksesta huovitukseen tai hiihtovaelluksesta Kuningasrapuretkiin. Olemme täällä sinua varten luomassa unohtumattoman lomaelämyksen sinulle ja läheisillesi.

Majoitus, aktiviteetit ja kaikki muut lomapalvelut

Pääset Pohjois-Lappiin helpostin lentäen Ivalon lentoasemalle, omalla autollasi tai vaikkapa Kirkkoniemen satamaan Hurtigrutenin laivalla. Olemme keränneet tälle sivulle tietoa majoituksesta, aktiviteeteista ja palveluista, joiden avulla pystyt suunnittelemaan juuri sinulle sopiva loman. Olemme luonnollisesti apunasi jos tarvitset apua matkareittisi suunnittelussa.

Pohjois-Lappi on ympärivuotinen lomakohde, jossa pääset nauttimaan arktisesta luonnosta vuoden jokaisena kuukautena. Olemme vastakohtien kohde: kesällä keskiyön aurinko ei laske viikkoihin ja kaamosaikaan taas revontulet tanssivat taivaalla pakkasen paukkuessa. Haluamme sinun kokevan nämä luontoelämykset – meillä on upeat ohjelmaehdotukset sinulle valmiina!

Miksi Pohjois-Lapin luonto on niin upea?

Luontomme on vaihtelevin koko Pohjois-Kalotin alueella: loputtomia tunturijonoja (kuten Saariselkä, Kaldoaivi ja Muotkatunturit), lukemattomia järviä (kuten tarunhohtoinen Inarinjärvi), vaikuttavia jokilaaksoja putouksineen ja koskineen (kuten Lemmenjoki ja Tenojoki) ja läheisyys valtavaan Jäämereen (aivan Nuorgamin ja Näätämön vieressä). Tulit tänne minä kuukautena hyvänsä, niin aina pääset kokemaan jotain ainutlaatuista.

Lapin tunturiliikenne / Pajarin taksi
Monipuolinen kalusto kaikkiin kuljetustarpeisiin vuosikymmenien kokemuksella.
Paltto elämysrektet / Ateljee huopagalleria
Aitoja saamelaiskokemuksia kiehtovalla Lemmenjoelle, myös huopagalleria.
Sokosti Arctic Chalets & Apartments
Laadukasta kelohonkamajoistusta Saariselällä Urho Kekkosen Kansallispuiston vieressä.
Galddoaivi Safaris
Kalastusta ja muita luontokokemuksia Kaldoaivin ja Vätsärin erämaassa ympäri vuoden.
Nuorgamin Lomakeskus
Täydenpalvelun lomakeskus Suomen huipulla Nuorgamissa Tenojoen rannassa.
Giellajohka
Monipuoliset luonto- ja majoituspalvelut Muotka- ja Paistuntureiden äärellä.
Tradition Hotel Kultahovi
Legendaarinen hotelli ja palkittu ravintola Aanaar Inarissa Jutuanjoen rannassa.
Top Star
Loistavat näköalat Kaunipään huipulla hyvinvarustelluissa lasikuutioissa .

Pohjois-Lappi

sopii kaikille

Golden route of Lapland

Kaikki palvelut yhdestä paikasta!

Me tarjoamme sinulle kaikki palvelut, joita tarvitset matkasi aikana vuodenajasta riippumatta – majoituksen, kuljetukset, elämykset ja paljon muuta. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan Lapin Kultaiseen Reittiin Pohjois-Lappiin!

fi